Volite jedriti? Uživate u iznimnim vinima? Da li ste ikad probali spojiti ova dva užitka? Pa, mi jesmo... I došli smo do zaključka da vino i jedrenje imaju mnogo toga zajedničkog. Uživanje u vinu je način života. Zabavno je, pustolovno i romantično. Baš kao i jedrenje. Naravno, osnovno znanje o vinu i načinu kako ga konzumirati je nužno. Zato smo osmislili jedinstven edukativni program – VINSKO JEDRENJE. 

VINSKO JEDRENJE

IDEALNA DESTINACIJA
Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio

 

Hrvatska se nekad svijetu predstavljala sloganom »Mediteran kakav je nekad bio«. To je točno, u smislu očuvane prirode, autentične hrane i vina, običaja i tradicije. Ako želite vidjeti prirodne ljepote, uživati u prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, ili se opustiti u sjeni borova uz miris lavande i ugodnu lokalnu glazbu dok kušate lokalne specijalitete i vrhunska vina, Hrvatska je idealna destinacija za Vas.

 

Posljednjih godina, vinarije su postale sve posjećenije destinacije. Vinski turizam, osobito odmor posvećen kušanju i uživanju u vinima, postao je vrlo popularan. Ali, zašto ne doživjeti svijet vina na drugačiji način?

 

IDEALAN SPOJ
Vino i jedrenje – dva velika užitka

 

Zašto su vino i jedrenje idealan spoj? Vino i jedrenje imaju mnogo toga zajedničkog. Uživanje u vinu je način života. Zabavno je, pustolovno i romantično. Baš kao i jedrenje. S nama možete naučiti sve što ste oduvijek željeli znati o vinu i procesu proizvodnje vina, posjetiti zanimljive vinske podrume  i uživati u vrhunskim vinima, naučiti ponešto o terroiru dok jedrite duž jadranske obale.

 

Naravno, osnovno znanje o vinu i načinu kako ga konzumirati je nužno. Zato smo osmislili jedinstven edukativni program – VINSKO JEDRENJE. Pozivamo Vas da zajedrite s nama i na zabavan i opušten način učite o vinima. Jedra dižemo u proljeće i na jesen, jer to su najbolja godišnja doba za jedrenje, a ujedno izbjegavamo ljetne gužve na moru. Tečajevi su na engleskom, ili alternativno na njemačkom, talijanskom, slovenskom i hrvatskom.

 

PRIDRUŽITE NAM SE
Vinsko jedrenje

 

Za Vas smo pripremili nekoliko 7-dnevnih jedriličarskih ruta. Više uskoro...

ISTRAŽUJ, SANJAJ, OTKRIVAJ, UČI

»Za dvadeset godina bit ćeš razočaraniji onime što nisi učinio nego onime što si učinio. Zato odveži konope.  Isplovi iz sigurnosti luke. UHVATI VJETROVE U SVOJA  JEDRA. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.«

Mark Twain, autor i humorist