USLUGE

U našem svijetu sve se vrti oko VINA. Kad radimo, vino je sastavni dio naših projekata. U slobodno vrijeme, vino nas prati poput sjene. Vino je doista nezamjenjiv dio naših života. Baš kao i Vaših! Budući da dijelimo istu STRAST, vjerujemo da ćemo pronaći zajednički jezik u rješavanju Vaših potreba i ponuditi Vam najbolje rješenje.
REZULTATI

 

Tvrtka Genius loci design je poznata po širokom spektru usluga koje nudi. Mjesto je to gdje se vinari i vinski podrumi mogu obratiti s punim povjerenjem. Naš tim stručnjaka ima višegodišnje iskustvo i velik broj realiziranih projekata povezanih sa svijetom vina, te će Vam ponuditi najbolje rješenje, bilo da se radi o vinskoj arhitekturi, dizajnu, marketingu, PR-u ili organizaciji, uvijek imajući na umu optimizaciju troškova. 

RJEŠENJA

 

U današnje vrijeme potrošačko tržište traži ne samo kvalitetu, nego sve više vrhunski doživljaj uživanja u vinima. Istinski ljubitelji vina žele se osjećati kao da su doslovce »bačeni« u vinograd dok kušaju neko vino, žele osjetiti terroir. Vinari stoga moraju posegnuti za inovativnim i hrabrim rješenjima, koja se temelje na stručnosti i iskustvu. U tvrtci Genius loci design nastojimo pomoći klijentima u rješavanju najsloženijih strateških izazova. Ovisno o potrebama i željama klijenta, kroz međusobnu interakciju i konzultacije, zajedno kreiramo rješenja, kako bi im pomogli da ostvare zacrtane ciljeve.

VRIJEME JE ZA PROMJENE
PROBLEMI

 

Kao i svaki drugi posao, posao s vinima ima svoje specifičnosti i prepun je izazova. Svaka faza procesa proizvodnje vina, od uzgoja grožđa do distribucije i konzumacije, mora biti pomno osmišljena. Svaki vinar ili vinski podrum se susreće s brojnim problemima, barem u jednoj od faza tog procesa. Kako napraviti projekt podruma i opremiti prostor za degustaciju? Kako pomiriti estetiku i funkcionalnost? Kako predstaviti proizvod i kako ga brendirati? Zašto je važan vizualni identitet? Koje distribucijske kanale koristiti? I konačno, kako sve to financirati? Pravi odgovori na ta pitanja i kvalitetna rješenja ključni su u postizanju prepoznatljivosti, rasta prodaje i, konačno, zadovoljstva vinara i potrošača.

»Proživljavamo velike PROMJENE, kako u ARHITEKTURI, tako i u VINIMA. I u vinima i vinarijama se odražava ta evolucija. To je magičan trenutak.« 

Jesus Marino Pascual, arhitekt, Španjolska