PROJEKTI

Uvjereni smo da je za uspjeh projekta nužna sinergija ZNANJA, ISKUSTVA i STRASTI. Znanje je osnovni preduvjet, iskustvo će postaviti kvalitetan temelj projekta, a o strasti ovisi da li će projekt uspjeti ili ne. Zato mi radimo samo na projektima za koje smatramo da imaju potencijal i s ljudima koji su predani svojem poslu na isti način na koji smo mi predani svojem.
VINSKA ARHITEKTURA
Povezujemo dva svjeta

 

Vinska arhitektura je poveznica između arhitekture s jedne strane i vinogradarstva i vinarstva s druge strane. Vinska arhitektura dolazi do izražaja (1) na području urbanog planiranja, koje je najprepoznatljivije u TIPOLOGIJI VINOGRADA; (2) na području same arhitekture (u vinskim područjima) kroz tipologiju sela i zgrada primarno orijentiranim PROIZVODNJI VINA; (3) na području dizajna kroz dizajn interijera, pratećih objekata, korporativnog identiteta ... znači, elemenata koji su povezani s vinom, vinarstvom i KONZUMACIJOM VINA.

Naš cilj

»Naš cilj, u tvrtci Genius loci design je ispričati priču o vinarstvu pojedine regije kroz karakterističnu ARHITEKTURU, vješto sjedinjenu s okolišem i u skladu s tradicijom vinara.« 

Radovan Černelić, osnivač