Motovun, Istria, Genius loci design
Motovun, Istria, Genius loci design

Sv. Nedelja, Hvar, Genius loci desig
Sv. Nedelja, Hvar, Genius loci desig

Genius loci desig, Lastovo, Dalmatia
Genius loci desig, Lastovo, Dalmatia

Motovun, Istria, Genius loci design
Motovun, Istria, Genius loci design

Oblikovanje duha prostora, priča i trenutaka

O NAMA

 

VINO okuplja zanimljive ljude i donosi nam ugodne i nezaboravne trenutke. Ta spoznaja me potakla da svoje znanje, iskustvo i strast udružim s mojim partnerom Radovanom. Vjerujemo da zajedno možemo ponuditi cjelovita rješenja krojena »po mjeri klijenta« u svim područjima vinske ARHITEKTURE i vinske KULTURE.

USLUGE

 

U našem svijetu sve se vrti oko VINA. Kad radimo, vino je sastavni dio naših projekata. U slobodno vrijeme, vino nas prati poput sjene. Vino je doista nezamjenjiv dio naših života. Baš kao i Vaših! Budući da dijelimo istu STRAST, vjerujemo da ćemo pronaći zajednički jezik u rješavanju Vaših potreba i ponuditi Vam najbolje rješenje.

PROJEKTI

 

Uvjereni smo da je za uspjeh projekta nužna sinergija znanja, iskustva i strasti. Znanje je osnovni preduvjet, iskustvo će postaviti temelj projekta, a o strasti ovisi da li će projekt uspjeti ili ne. Zato mi radimo samo na projektima za koje smatramo da imaju potencijal i s ljudima koji su predani svojem poslu na isti način na koji smo mi predani svojem.

SVIJET KROZ NAŠE OČI
GENIUS LOCI DESIGN

Sve ono što čini vinsku kulturu (vinogradarstvo, vinarstvo, konzumacija vina) sastavni je dio naših života. Stoga smo odlučili podijeliti s vama naše dojmove, razmišljanja i komentare vezane uz kulturu vina i vinsku arhitekturu.

 

Voljeli bi također čuti vaš glas, što mislite o onome što (ne) volimo, o stvarima koje (ne) znamo ili (ne) razumijemo i o ljudima koje susrećemo na našem putu ...
 
Stay tuned!

 

»U klasičnoj latinskoj religiji GENIUS LOCI je bio duh zaštitnik prostora. U suvremenom značenju, genius loci označava atmosferu ili UGOĐAJ (DUH) PROSTORA. Za nas, u suvremenom kontekstu dizajna, genius loci predstavlja kreiranje (duha) prostora, priča i trenutaka.«

Naša definicija